Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Supa de gris rumenit

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-08-10
9.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa de gris rumenit

Supa de gris rumenit, cu lapte si legume, servita cu patrunjel verde si crutoane.

Ingrediente

  • 300 g de gris;
  • 1 l de lapte;
  • 250 g de morcovi;
  • 200 g de pastarnac;
  • 100 g de praz;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • 250 g de paine fara sare;
  • sare.

Mod de Preparare Supa de gris rumenit

  • zarzavatul se curata, se spala, se taie cubulete si se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare;
  • grisul se rumeneste intr-o tigaie, fara grasime; dupe ce devine de culoarea caramelei, se stinge cu zeama in care au fiert legumele, amestecand repede, sa nu se formeze cocoloase;
  • se lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se adauga laptele fierbinte, untul si legumele, lasand sa dea intr-un clocot;
  • la masa se aduce cu patrunjel si crutoane din painea uscata in cuptor.

+ adauga comentariu pentru Supa de gris rumenit COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania