7,309 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

Ciupercile marinate sunt un preparat delicios pentru sezonul rece, fiind preferate ciupercile tinere, proaspete, cu o colorare usor inchisa. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Fasole sleita

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-02-27
8.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Fasole sleita

Usor de preparat, fasolea batuta cu ceapa e un aperitiv excelent.

Ingrediente

  • 300 g de fasole alba cu bob mare;
  • 150 ml de ulei;
  • 1 lingura de otet (sau zeama de lamaie);
  • 2 cepe rosii;
  • sare, dupa gust.

Mod de Preparare Fasole sleita

  • fasolea se fierbe, apoi se scurge bine si se lasa sa se raceasca;
  • se bate pana se face piure si se sareaza;
  • uleiul se toarna putin cate putin, amestecandu-se continuu;
  • se picura din cand in cand si otetul (sau zeama de lamaie);
  • ceapa rosie se toaca marunt si se amesteca cu fasolea.

+ adauga comentariu pentru Fasole sleita COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania