Piept de curcan umplut cu loboda
Rulouri de piept de curcan cu umplutura de loboda, mustar si cascaval ras, preparate in vin alb, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Muschi de vita cu sos de branza
Muschi de vita cu ciuperci si ceapa, in sos de branza cu smantana si coniac.
Ingrediente
- 400 g de muschi de vita;
- 2 linguri de unt;
- 1 ceapa rosie;
- 1 catel de usturoi;
- 100 g de ciuperci felii din conserva;
- 2 linguri de coniac sau whiskey;
- 150 ml de smantana;
- 100 g de branza cu mucegai;
- sare si piper.
Mod de Preparare Muschi de vita cu sos de branza
- carnea se portioneaza in 6 felii, care se bat cu ciocanul pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust;
- ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt;
- bucatile de carne se inabusa cu o lingura de unt topit si putina apa, intorcandu-se pe ambele parti, apoi se scot din vas;
- se adauga untul ramas si, pentru 2-3 minute, se inabusa ceapa, ciupercile scurse si usturoiul;
- dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga carnea si coniacul (sau whiskey-ul) diluat cu putina apa, lasand apoi sa fiarba acoperit, pana cand se inmoaie si carnea;
- bucatile de muschi se scot din nou din vas, incorporandu-se in sos smatana si branza; se amesteca energic;
- sosul se condimenteaza dupa gust.
Mod de servire
Se serveste proaspat preparat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.