Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Franjuri din pui cu fasole verde

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-09-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Franjuri din pui cu fasole verde

Fasii de piept de pui marinate in sos de usturoi, zeama de lamaie si busuioc, prajite cu fasole verde inabusita.

Ingrediente

  • 500 g de piept de pui;
  • 600 g de fasole verde;
  • 2 catei de usturoi;
  • 50 g de unt;
  • 1 ceapa rosie;
  • 2 linguri de zeama de lamaie;
  • 3 linguri de ulei;
  • frunze de busuioc;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Franjuri din pui cu fasole verde

  • pieptul de pui se spala si se taie fasii subtiri;
  • usturoiul se curata, se piseaza si se amesteca cu busuiocul, zeama de lamaie si uleiul, iar peste sosul obtinut se pun fasiile de pui si se amesteca, dandu-se apoi vasul la frigider, ca sa patrunda sosul bine in carne;
  • fasolea verde se curata, se taie si se inabuse cu apa;
  • ceapa se caleste in unt, apoi se adauga pieptul de pui marinat si fasolea verde; cand carnea e gata, se condimenteaza dupa gust.

+ adauga comentariu pentru Franjuri din pui cu fasole verde COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania