Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Frigarui din carne de porc

Reteta adaugata de catre andreihampu in data de 2014-01-29
9.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Frigarui din carne de porc

Frigarui din piept de porc, cu cimbru si boia.

Ingrediente

  • 400 g de piept de porc;
  • cimbru si boia;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Frigarui din carne de porc

  • carnea se taie fasii, care se trec prin ulei si se presara cu sare, piper, cimbru si boia;
  • se rulueaza apoi fasiile de carne, se infig pe betele de frigarui si se aseaza intr-o tava cu apa si ulei, dandu-se la cuptor pentru 30-40 de minute;
  • dupa ce s-au rumenit, frigaruile se scot pe un platou cu muraturi.

+ adauga comentariu pentru Frigarui din carne de porc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania