Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Miel la tava

Miel la tava

Aceasta specialitate se recomanda a fi prezenta in toate meniurile de Pasti de pe ale noastre meleaguri, nu doar in Muntenia. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Friptura de miel ca-n Banat

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-12
10.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Friptura de miel ca-n Banat

Rumenita si spectaculoasa, aceasta friptura este nelipsita din ceremonialul de Pasti al banatenilor.

Ingrediente

  • 1 sfert de miel, spata sau pulpa, cu coaste cu tot;
  • unt pentru prajit si uns, vin dulce, ceapa si usturoi verde, piper boabe, boia;
  • Umplutura: maruntaie de miel; 2-3 cepe; 2-3 oua; verdeata; sare si piper; jumatate de franzela inmuiata in apa si stoarsa; unt pentru prajit.

Mod de Preparare Friptura de miel ca-n Banat

  • intre carne si os, intre spata si coaste se deschid, cu cutit fin si taios, buzunare;
  • friptura se sareaza si se lasa deoparte cam o ora;
  • Umplutura: ceapa se toaca si se caleste impreuna cu maruntaiele, apoi totul-prajeala, verdeata, miez de paine-se trece prin masina de tocat si se amesteca cu oua, sare si piper;
  • se umplu apoi buzunarasele, se prind cu ata groasa;
  • carnea se presara cu paprica, se unge cu unt si se pune in tava cu vin, usturoi si ceapa verde, piper boabe;
  • se da la cuptor incins, vreo 2 ore, stropind mereu cu apa sau vin dulce si sos din tava.

Mod de servire

Se serveste cu vin rosu.

+ adauga comentariu pentru Friptura de miel ca-n Banat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania