Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Friptura de pasare cu afine si mere

Reteta adaugata de catre visanraluca in data de 2014-01-29
9.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Friptura de pasare cu afine si mere

Friptura de pasare, imbogatita cu cimbru si dafin, servita cu afine si mere.

Ingrediente

  • 1 gaina sau 1 pui;
  • 250 g de slanina;
  • 40 de unt;
  • 3 cepe;
  • 250 g de afine;
  • 350 g de mere din compot;
  • 1/2 kg de smantana;
  • 1 foaie de dafin;
  • 1 lingurita de cimbru;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Friptura de pasare cu afine si mere

  • se curata gaina (sau puiul) si se inveleste in fasii subtiri de slanina;
  • se aseaza apoi la prajit intr-o cratita cu unt topit, impreuna cu cepele taiate marunt, cimbrul si dafinul; cratita se acopera cu un capac si din cand in cand se adauga cateva linguri cu smantana;
  • dupa ce carnea este bine patrunsa, se aseaza pasarea pe un platou, iar deasupra se toarna sosul fierbinte dat prin strecuratoare;
  • friptura se serveste impreuna cu garnitura de afine si mere.

+ adauga comentariu pentru Friptura de pasare cu afine si mere COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania