Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Friptura de porc cu stafide si mar

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-05-08
9.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Friptura de porc cu stafide si mar

Cotlet de porc cu mar si stafide, condimentat cu cimbru, rozmarin si usturoi, servit cu salata de patrunjel.

Ingrediente

  • 400 g de carne de porc (de preferat cotlet);
  • 2 catei de usturoi;
  • 1 mar;
  • 100 g de stafide;
  • 3 linguri de ulei de masline;
  • 1/2 cescuta de vin alb;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • 1 ardei gras;
  • 1 rosie;
  • zeama de lamaie;
  • cimbru si rozmarin (proaspete);
  • boia;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Friptura de porc cu stafide si mar

  • carnea se sareaza, se pipereaza, se da cu boia si se lasa deoparte;
  • se piseaza intr-un mojar frunzele de rozmarin si cimbru, usturoiul, un praf de sare si putin piper; se adauga uleiul de masline si se piseaza in continuare;
  • cu amestecul obtinut se unge carnea pe ambele parti, apoi se presara stafidele;
  • marul se curata de coaja si se taie cubulete, care se adauga printre bucatile de carne;
  • se mai pun 3-4 linguri de apa si se da la cuptor; spre final, se adauga si vinul;
  • din legatura de patrunjel, ardeiul gras, rosie si zeama de lamaie se face o salata, care se serveste alaturi de friptura.

+ adauga comentariu pentru Friptura de porc cu stafide si mar COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania