Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Friptura de pui secuiasca

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-27
6.8/10 din 5 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Friptura de pui secuiasca

Friptura de pui cu ceapa, ardei iute si coniac.

Ingrediente

  • 1 pui;
  • 150 g de ceapa;
  • 10 g de zahar;
  • 60 ml de ulei;
  • 5 g de ardei iute;
  • 50 ml de coniac;
  • 200 ml de zeama de carne;
  • 200 g de smantana;
  • 20 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Friptura de pui secuiasca

  • puiul se curata, se spala, se transeaza, se sareaza, apoi se prajeste intr-o cratita cu ulei bine incins;
  • se adauga ceapa taiata solzisori, ardeiul iute, coniacul, zeama de carne, zaharul, piperul si restul de sare;
  • se lasa la foc mic timp de 20 de minute;
  • cand este gata, se pune smantana deasupra.

Mod de servire

Se serveste cu piure de linte

+ adauga comentariu pentru Friptura de pui secuiasca COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania