7,297 oferte
3,178 obiective

Friptura rulada cu legume

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-06
7.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Friptura rulada cu legume

Un deliciu bucovinean - rulada din carne de porc cu carnati, costita, morcovi si castraveti, gatita in vin si rasfatata cu smantana.

Ingrediente

  • 500 g de pulpa de porc;
  • 100 g de costita;
  • 100 g de carnati;
  • 100 g de morcovi;
  • 100 g de castraveti;
  • 50 ml de ulei;
  • 10 g de boia de ardei;
  • 125 ml de vin;
  • 50 g de smantana;
  • 15 g de sare;
  • 3 g de piper;
  • patrunjel verde.

Mod de Preparare Friptura rulada cu legume

  • carnea se taie felii, ca pentru snitel, se sareaza, se bate bine cu ciocanul si se pipereaza;
  • morcovii si castravetii se curata si se taie in felii, pe lung; la fel se taie si costita si carnatii;
  • pe fiecare felie de carne se aseaza cate o felie de morcov, doua de castraveti, una de costita, una de carnat si patrunjel verde; se ruleaza bine si se prinde cu doua scobitori;
  • feliile astfel rulate se aseaza intr-o cratita, se pun boiaua si uleiul si se lasa la foc potrivit;
  • cand s-a rumenit, se adauga vinul si se potriveste de sare;
  • cand este aproape gata, se adauga putina apa, iar la sfarsit, smantana.

Mod de servire

Se serveste cu piure de cartofi.

+ adauga comentariu pentru Friptura rulada cu legume COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania