Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Snitel de pui cu ciuperci

Snitel de pui cu ciuperci

Snitelul, unul dintre preparatele remarcabile ale bucatariei austriece, reprezinta intotdeauna un rasfat regesc pentru zona Banatului, o reteta populara, savuroasa si usor de pregatit. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Friptura rulada cu legume

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-06
7.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Friptura rulada cu legume

Un deliciu bucovinean - rulada din carne de porc cu carnati, costita, morcovi si castraveti, gatita in vin si rasfatata cu smantana.

Ingrediente

  • 500 g de pulpa de porc;
  • 100 g de costita;
  • 100 g de carnati;
  • 100 g de morcovi;
  • 100 g de castraveti;
  • 50 ml de ulei;
  • 10 g de boia de ardei;
  • 125 ml de vin;
  • 50 g de smantana;
  • 15 g de sare;
  • 3 g de piper;
  • patrunjel verde.

Mod de Preparare Friptura rulada cu legume

  • carnea se taie felii, ca pentru snitel, se sareaza, se bate bine cu ciocanul si se pipereaza;
  • morcovii si castravetii se curata si se taie in felii, pe lung; la fel se taie si costita si carnatii;
  • pe fiecare felie de carne se aseaza cate o felie de morcov, doua de castraveti, una de costita, una de carnat si patrunjel verde; se ruleaza bine si se prinde cu doua scobitori;
  • feliile astfel rulate se aseaza intr-o cratita, se pun boiaua si uleiul si se lasa la foc potrivit;
  • cand s-a rumenit, se adauga vinul si se potriveste de sare;
  • cand este aproape gata, se adauga putina apa, iar la sfarsit, smantana.

Mod de servire

Se serveste cu piure de cartofi.

+ adauga comentariu pentru Friptura rulada cu legume COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania