
Sos romanesc
Prepararea acestui sos in mod traditional necesita grasime pentru a rumeni faina si ceapa. Daca se formeaza cocoloase, se va trece sosul prin strecuratoare direct peste felul de mancare pregatit. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Manastirea VoronaBotosani
- Sectia Dumitru si Alice Rosetti Tescanu - George Enescu a Muzeului National George EnescuBacau
- Pesterile de la Stanii BuzasuluiSalaj
- Situl arheologic statia de biogaz din MangaliaConstanta
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Galusti aperitiv
Galusti cu nuca sau cu mac, dupa cum iti sunt pe plac.
Ingrediente
- 400 g de faina;
- 20 g de drojdie de bere;
- 200 g de zahar;
- 100 g de nuca macinata;
- 100 g de mac;
- 250 ml de ulei;
- 4 oua;
- 10 g de sare.
Mod de Preparare Galusti aperitiv
- faina se amesteca cu drojdia, ouale si sarea si se framanta bine cu apa calduta pana se obtine o coca;
- din aceasta, se intind foi groase de 1 cm, se taie galustile cu ajutorul unui pahar si se ung cu ulei;
- galustile se pun intr-un vas cu apa calda (care sa le acopere), cu capac, si se pun la fiert;
- cand sunt gata, se scot cu spumatoarea si se dau jumatate prin mac si jumatate prin nuca amestecata cu zahar.
Mod de servire
Se servesc calde.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.