Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Ghiveci slatinean

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-07-29
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ghiveci slatinean

Gatit cu multe legume si ficat de vita, ghiveciul slatinean e un mix reusit de arome si gusturi.

Ingrediente

  • 300 g de ficat de vita;
  • 200 g de ceapa;
  • 200 g de morcovi;
  • 400 g de cartofi;
  • 100 g de ardei gras;
  • 200 g de varza acra;
  • 200 g de rosii;
  • 100 g de orez;
  • 75 g de fasole;
  • 75 g de mazare;
  • 20 g de usturoi;
  • 25 g de verdeata;
  • 175 ml de ulei;
  • 75 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Ghiveci slatinean

  • ficatul se taie in 20 de bucati si se prajeste;
  • ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul incins;
  • se adauga orezul si se stinge cu bulion si cu apa;
  • usturoiul se piseaza, iar cartofii se taie careuri si se prajesc;
  • morcovul, varza si ardeiul gras se taie felii; se calesc, separat, in grasime, apoi se lasa sa fiarba; cand sunt gata, se ia o tava in care se amesteca orezul cu legumele calite, cu piperul si usturoiul pisat, cu mazarea si fasolea;
  • deasupra se pun cartofii si cate o rosie;
  • se baga la cuptor;
  • se serveste cu verdeata.

+ adauga comentariu pentru Ghiveci slatinean COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania