Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Gulas secuiesc

Reteta adaugata de catre skytrip in data de 2011-08-12
8.6/10 din 7 voturi


Descriere Gulas secuiesc

Gulasul este considerat de fapt o ciorba foarte groasa, taina ascunsa, cu alte cuvinte merchezul acestei specialitati savuroase este sosul mult.

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc;
  • 1 varza acra;
  • 4 linguri untura;
  • 5 cepe;
  • 500 ml smantana;
  • sare;
  • paprica;

Mod de Preparare Gulas secuiesc

  • carnea se spala, se taie bucati, de marimea unei prune mari;
  • ceapa se toaca;
  • se innabusa amandoua intr-o lingura de untura pana se rumenesc putin, apoi se adauga putina apa calda si se lasa sa fiarba;
  • varza se spala, se taie fideluta si se innabusa si ea in untura ramasa, adaugand putina apa fierbinte;
  • cand toate s-au muiat, se aseaza impreuna in cratita cea mai mare;
  • se adauga smantana, sare, paprica, apa si se lasa sa dea in clocot cateva minute.

Mod de servire

Se serveste calda, cu paine si vin rosu sec.

+ adauga comentariu pentru Gulas secuiesc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania