Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Gustare doljeneasca

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-21
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Gustare doljeneasca

Cu carne de porc si rosii, gustarea doljeneasca poate deveni un pranz in toata regula, insotita de o mamaliguta ca la mama acasa.

Ingrediente

  • 1,5 kg carne de porc fara os;
  • 200 g de bulion pasta;
  • 500 g de rosii;
  • 100 g de usturoi;
  • 200 ml de ulei;
  • 200 ml supa de oase;
  • 3 g de cimbru;
  • 50 g de sare;
  • 3 g de piper;
  • verdeata.

Mod de Preparare Gustare doljeneasca

  • carnea se taie marunt si se prajeste in ulei incins;
  • se adauga apoi pasta de bulion si se stinge cu supa de oase;
  • se lasa sa fiarba cca. 20 de minute si se pune usturoiul tocat marunt, cimbrul, piperul si sarea;
  • rosiile se farama si se adauga la sos;
  • se mai lasa 10 minute la fiert, apoi se presara verdeata tocata marunt.

+ adauga comentariu pentru Gustare doljeneasca COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania