7,297 oferte
3,178 obiective

Inghetata de coacaze

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-03-27
9.5/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Inghetata de coacaze

Inghetata de coacaze, acrisoara si racoritoare.

Ingrediente

  • 500 g de coacaze;
  • 200 g de zahar;
  • 3 oua;
  • 200 g de frisca;
  • 1 plic de zahar vanilat;
  • 1 lingurita de rom.

Mod de Preparare Inghetata de coacaze

  • coacazele se preseaza intr-o sita (sau se prepara la blender), pana se obtin 300 ml de suc:
  • albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si romul, iar cand spuma se tine de tel, se pun galbenusurile, pe rand;
  • vasul se aseaza pe baie de aburi si se toarna sucul de coacaze;
  • dupa aproximativ 10 minute, cand compozitia devine ca o smantana spumoasa, se ia vasul de pe foc, iar cand s-a racit se incorporeaza frisca;
  • se toarna compozitia in cupe, se orneaza cu coacaze si se da la rece.

+ adauga comentariu pentru Inghetata de coacaze COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania