Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Jumari cu sos de rosii

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2016-02-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Jumari cu sos de rosii

Oua jumari pe paine prajita cu rosii inabusite.

Ingrediente

  • 8 oua;
  • 100 ml de ulei;
  • 3 rosii;
  • 8 felii de franzela;
  • 50 g de unt;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Jumari cu sos de rosii

  • rosiile se oparesc in apa clocotita, apoi se curata de pielite si se dau pe razatoare;
  • se infierbanta 50 ml de ulei intr-o tigaie si se pun rosiile sa fiarba inabusit la foc mic, timp de un sfert de ora, dupa care se potriveste sosul de sare si piper si se ia de pe foc;
  • ouale se bat bine, se presara cu sare si piper si se prajesc in restul de ulei, amestecand mereu, pana se leaga;
  • in alta tigaie, se incinge untul si se rumenesc, pe ambele parti, feliile de franzela;
  • acestea se pun fiecare pe cate o farfurie, se acopera cu cate o portie de jumari, iar deasupra se toarna sosul si se presara patrunjelul tocat.

+ adauga comentariu pentru Jumari cu sos de rosii COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania