7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Dulceata de mure

Dulceata de mure

Cu un praf de scortisoara, cuisoare si putin suc de lamaie, dulceata de mure are un gust excelent, putand fi servita ca atare sau folosita drept ingredient in prepararea unor deserturi diverse. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

La Baile Felix se deschide primul complex balnear de cinci stele din Romania

La Baile Felix se deschide primul complex balnear de cinci stele din Romania

Pe 10 octombrie 2015, la Baile Felix se va deschide unicul complex balnear de cinci stele din Romania - Lotus Therm Spa&Luxury Resort. Lucrarile de amenajare au inceput in 2012, la 6 ani dupa ce Hotelul Lotus fusese inchis si ajunsese intr-o faza de degradare accentuata. In urma unei investitii de aproape 30 de milioane de euro, acesta devine de anul acesta perla statiunii Baile Felix si cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a tarii. "Ideea construirii acestui complex ne-a venit dupa ce am constatat ca, in Romania, nu exista un centru modern, care sa le ofere turistilor posibilitate de tratament, agrement si relaxare, in acelasi timp, iar lectia data de vecinii maghiari, unde astfel de baze atrag anual mii de turisti, inclusiv romani, a fost definitorie", a declarat Florian Serac, director General in cadrul Turism Felix SA.
 
Hotelul are o capacitate de 180 camere si 262 de locuri de cazare, in cele 79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, 39 apartamente, 8 suite si 6 apartamente speciale - VIP, Honeymoon, Gold, Blue, si o filozofie ce se bazeaza pe principii cheie ale ospitalitatii. Intregul resort se intinde pe o suprafata de aproximativ 47.000 mp, incluzand un aquapark inedit, unic in Romania. Construit la cele mai inalte standarde si gandit pentru toate categoriile de varsta, Felixarium este compus din 14 piscine interioare si exterioare cu recirculare si apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, doua tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul Gold SPA cu 3 tipuri de sauna si camera de gheata.

Atractia principala se asteapta insa sa fie cupola retractabila de deasupra piscinelor interioare, care lasa la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn: "Zona de agrement este compusa din doua parti (...). Doua treimi din zona este acoperita, iar o treime este in aer liber. Partea acoperita dispune de acoperisuri rabatabile, sub forma de semicerc care se strang, astfel ca pe perioada iernii sau toamna cand e mai rece se pot inchide. Aceasta va functiona atat iarna cat si vara, in timp ce partea neacoperita va functiona doar pe perioada estivala", a precizat Florian Serac.

Lotus Therm Spa&Luxury Resort detine si un centru de tratament balnear si SPA - Nelumbo Med-SPA, perfect conectat cu hotelul de 5 stele, unde turistii vor putea beneficia de servicii si terapii variate: hidroterapie, impachetari si bai cu namol, impachetari cu parafina, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apa termala, cosmetica ori saune. Pentru curajosii care vor sa se racoreasca a fost construita pana si o fantana cu gheata. De asemenea, in cadrul centrului se afla si unicul aparat Tecar Terapia din regiunea de nord-vest a Romaniei, o tehnologie de ultima generatie in recuperare cu ajutorul careia se poate efectua o terapie neinvaziva, antialgica, antiinflamatorie si regenerativa, folosita cu succes in special recuperarea sportivilor profesionisti.

Apele termale din Baile Felix sunt curative si cele mai apreciate din regiune, avand proprietati miraculoase pentru majoritatatea afectiunilor aparatului locomotor, cunoscute inca de pe vremea Imperiului Roman. Ca o recunoastere a calitatilor terapeutice, la expozitia mondiala de la Paris, din 1896, apelor din aceasta statiune li s-a acordat medalia de aur si diploma de onoare. Planurile de dezvoltare ale statiunii sunt in plin avant si se urmareste ca in urmatorii ani Baile Felix sa devina un important punct de atractie pentru turistii din toata Europa. De altfel, se estimeaza ca turismul balnear va fi cel mai dinamic sector al turismului din tara noastra, ca urmare a introducerii voucherelor de vacanta.
 



"La Baile Felix se deschide primul complex balnear de cinci stele din Romania " citeste si:
+ adauga comentariu pentru La Baile Felix se deschide primul complex balnear de cinci stele din Romania COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania