Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Legume verzi umplute

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-20
8.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Legume verzi umplute

Ardei, gulii, sarmale in foi de tei si dovlecei umpluti cu amestec de carne macinata si orez, la cuptor.

Ingrediente

  • 6 ardei verzi;
  • 4 gulii;
  • 1 dovlecel;
  • 10 frunze de tei;
  • 300 g de carne tocata;
  • 250 g de orez;
  • 1 ceapa;
  • 2 oua;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura de patrunjel verde;
  • 2 rosii mai mari;
  • 300 ml de bulion;
  • cimbru;
  • boia;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Legume verzi umplute

  • ardeii, guliile si dovlecelul (taiat in jumatate) se curata de seminte, respectiv de miez, apoi se spala si se lasa sa se scurga;
  • ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei; se adauga orezul si dupa 5 minute se da deoparte;
  • se amesteca orezul si ceapa calite, carnea tocata, ouale, verdeata tocata, sare, piper, cimbru si boia dupa gust, omogenizandu-se compozitia;
  • frunzele de tei se spala, se oparesc in apa cu sare si se infasoara cu ele 10 sarmale;
  • cu compozitia ramasa se umplu legumele verzi, carora li se pune apoi un capacel din felii de rosii;
  • se pune miezul legumelor intr-o cratita mai larga, asezand mai apoi legumele umplute si sarmalele;
  • bulionul se deface in apa si se toarna in cratita, dupa care aceasta se da la cuptor pentru 40-45 de minute.

+ adauga comentariu pentru Legume verzi umplute COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania