![](/static/images/reteta-sapt.png)
Oua umplute cu pasta de ansoa
Oua umplute cu pasta de ansoa, un aperitiv deosebit, usor de preparat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
![Calculeaza Ruta](http://www.skytrip.ro/_include/gui/title-calculeaza-ruta-right.png)
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Macrou marinat
Macrou prajit in sos de bulion si vin, cu piper si foi de dafin.
Ingrediente
- 1 kg de macrou;
- 2 linguri de faina;
- 2 cepe;
- 100 ml de ulei;
- 100 ml de vin alb sec;
- 50 ml de otet;
- 1 lingura de bulion;
- piper boabe;
- foi de dafin;
- sare.
Mod de Preparare Macrou marinat
- pestele se curata, se spala, se portioneaza si se presara cu putina sare, apoi se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei incins;
- se curata si se spala ceapa, se toaca marunt, dupa care se caleste in restul de ulei;
- se adauga faina, amestecand cu atentie si, cand aceasta devine aurie, se toarna bulionul dizolvat in vin, otetul, apoi se pun 2-3 foi de dafin si vreo 10-15 boabe de piper;
- se fierbe, la foc mic, pana da cateva clocote, dupa care se ia de pe foc si se toarna peste bucatile de peste;
- se lasa la rece inainte de a fi servit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.