Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Macrou marinat

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2016-02-29
9.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Macrou marinat

Macrou prajit in sos de bulion si vin, cu piper si foi de dafin.

Ingrediente

  • 1 kg de macrou;
  • 2 linguri de faina;
  • 2 cepe;
  • 100 ml de ulei;
  • 100 ml de vin alb sec;
  • 50 ml de otet;
  • 1 lingura de bulion;
  • piper boabe;
  • foi de dafin;
  • sare.

Mod de Preparare Macrou marinat

  • pestele se curata, se spala, se portioneaza si se presara cu putina sare, apoi se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei incins;
  • se curata si se spala ceapa, se toaca marunt, dupa care se caleste in restul de ulei;
  • se adauga faina, amestecand cu atentie si, cand aceasta devine aurie, se toarna bulionul dizolvat in vin, otetul, apoi se pun 2-3 foi de dafin si vreo 10-15 boabe de piper;
  • se fierbe, la foc mic, pana da cateva clocote, dupa care se ia de pe foc si se toarna peste bucatile de peste;
  • se lasa la rece inainte de a fi servit.

+ adauga comentariu pentru Macrou marinat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania