Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Bors pescaresc

Bors pescaresc

Despre borsul pescaresc se spune ca tot farmecul sau sta in modul de servire-pestele se scoate pe o farfurie ornata pe margine cu legume din ciorba si se mananca primul, apoi zeama de mujdei de usturo ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Mancarica in culori

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-05-31


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Mancarica in culori

Mancare cu orez, mazare, ardei si ceapa verde.

Ingrediente

  • 250 g de orez;
  • 200 g de mazare verde;
  • 1 ardei rosu;
  • 1 ceapa;
  • 4 fire de ceapa verde;
  • 1 lingura de suc de lamaie;
  • 1 lingura de otet;
  • 1 lingurita de mustar;
  • 100 g de bulion;
  • frunze de patrunjel;
  • ulei;
  • sare.

Mod de Preparare Mancarica in culori

  • ceapa se curata, se spala, se taie julien si se caleste putin in ulei;
  • orezul se spala cu apa rece, se adauga peste ceapa si se da la fiert; cand incepe sa clocoteasca, se reduce focul, se acopera cratita si se lasa sa fiarba cca. 20 de minute;
  • ceapa verde se curata de coaja, se taie rondele, iar ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie in bucatele mai mici;
  • se adauga in cratita cu orez ceapa verde, ardeiul, mazarea si bulionul, lasandu-se la fiert; cand este gata, se toarna intr-un castron mare si se lasa sa se raceasca 30 de minute;
  • intr-un bol se amesteca putin ulei, suc de lamaie, otetul, mustarul si patrunjelul verde; se toarna peste mancarica racita si se amesteca usor, apoi se mai lasa sa stea acoperita cu un capac 10 minute.

+ adauga comentariu pentru Mancarica in culori COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania