Musaca de cartofi copti cu sos tomat
Musaca de cartofi cu carne tocata si smantana, acoperita cu sos de rosii imbogatit cu cimbru si coriandru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mancarica in culori
Mancare cu orez, mazare, ardei si ceapa verde.
Ingrediente
- 250 g de orez;
- 200 g de mazare verde;
- 1 ardei rosu;
- 1 ceapa;
- 4 fire de ceapa verde;
- 1 lingura de suc de lamaie;
- 1 lingura de otet;
- 1 lingurita de mustar;
- 100 g de bulion;
- frunze de patrunjel;
- ulei;
- sare.
Mod de Preparare Mancarica in culori
- ceapa se curata, se spala, se taie julien si se caleste putin in ulei;
- orezul se spala cu apa rece, se adauga peste ceapa si se da la fiert; cand incepe sa clocoteasca, se reduce focul, se acopera cratita si se lasa sa fiarba cca. 20 de minute;
- ceapa verde se curata de coaja, se taie rondele, iar ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie in bucatele mai mici;
- se adauga in cratita cu orez ceapa verde, ardeiul, mazarea si bulionul, lasandu-se la fiert; cand este gata, se toarna intr-un castron mare si se lasa sa se raceasca 30 de minute;
- intr-un bol se amesteca putin ulei, suc de lamaie, otetul, mustarul si patrunjelul verde; se toarna peste mancarica racita si se amesteca usor, apoi se mai lasa sa stea acoperita cu un capac 10 minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.