Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Muschi de vita umplut

Muschi de vita umplut

Muschi de vita umplut cu ficat de pui, ciuperci, sunca presata si oua fierte, condimentat cu nucsoara si coniac si fiert in vin negru -un deliciu caruia nu-i poti rezista. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Miel la tava

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-12
9.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Miel la tava

Aceasta specialitate se recomanda a fi prezenta in toate meniurile de Pasti de pe ale noastre meleaguri, nu doar in Muntenia.

Ingrediente

  • 1 miel de vreo 6-8 kg, fara maruntaie si partea de jos a picioarelor;
  • 200 ml de untdelemn;
  • 2 pahare de vin alb;
  • 1-2 capatani de usturoi;
  • sare si piper;
  • 200 g de unt;
  • 2-3 legaturi de usturoi verde.

Mod de Preparare Miel la tava

  • se piseaza pasta usturoiul vechi, cel verde se taie felioare;
  • mielul nu se spala, se sterge doar cu o tesatura uscata pe exterior, iar pe interior se curata cu un servet udat in apa cu otet;
  • se freaca carnea cu sare, pasta de usturoi, piper si apoi unt;
  • se asaza tava cu unt si ulei in cuptorul incins si, cand sfaraie grasimea, se potriveste mielul cu spinarea in sus;
  • se inteteste focul;
  • se unge cu grasime carnea, pana se rumeneste;
  • se toarna vinul peste carne si se tot unge si adauga apa pana se fragezeste;
  • se presara usturoiul peste carne si sos si se orneaza cu usturoi verde, apoi se lasa inca 10 minute la cuptor.

Mod de servire

Se poate servi cu legume la cuptor.

+ adauga comentariu pentru Miel la tava COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania