Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Musaca de cartofi copti cu sos tomat

Reteta adaugata de catre visanraluca in data de 2013-11-14
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Musaca de cartofi copti cu sos tomat

Musaca de cartofi cu carne tocata si smantana, acoperita cu sos de rosii imbogatit cu cimbru si coriandru.

Ingrediente

  • 6 cartofi;
  • 400 g de carne tocata;
  • 2 cepe;
  • 5 rosii;
  • 2 oua;
  • 150 g de smantana;
  • 50 g de unt;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • ulei;
  • cimbru si coriandru;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Musaca de cartofi copti cu sos tomat

  • cartofii se coc in cuptor, apoi se lasa la racit si se taie felii;
  • carnea se inabuse cu ceapa taiata marunt, apoi se potriveste de sare si se adauga verdeata tocata;
  • intr-un vas uns cu unt se aseaza un strat de felii de cartof, unul de carne, operatia repetandu-se pana se termina ingredientele, ultimul strat fiind de cartofi;
  • se toarna deasupra smantana batuta cu ouale si un praf de sare si se da la cupto pentru 25 de minute;
  • rosiile se oparesc, se decojesc, se dau pe razatoare si se pun la fiert cu putin uli, cimbru, coriandru, sare si piper dupa gust, lasandu-se pe foc pana scade sosul;
  • musacaua se aduce la masa cu sos de rosii peste.

+ adauga comentariu pentru Musaca de cartofi copti cu sos tomat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania