
Ciorba de potroace
Ciorba de potroace este una dintre cele mai bune ciorbe traditionala Munteniei, maruntaiele de pasare, preferabil pasare de curte, in combinatie cu zeama de varza acra dau ciorbei o savoare de neuitat ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Musaca de cartofi copti cu sos tomat
Reteta adaugata de catre
visanraluca in data de
2013-11-14
din 2 voturi
![]() |
Descriere Musaca de cartofi copti cu sos tomat
Musaca de cartofi cu carne tocata si smantana, acoperita cu sos de rosii imbogatit cu cimbru si coriandru.
Ingrediente
- 6 cartofi;
- 400 g de carne tocata;
- 2 cepe;
- 5 rosii;
- 2 oua;
- 150 g de smantana;
- 50 g de unt;
- 1 legatura de patrunjel;
- ulei;
- cimbru si coriandru;
- sare si piper.
Mod de Preparare Musaca de cartofi copti cu sos tomat
- cartofii se coc in cuptor, apoi se lasa la racit si se taie felii;
- carnea se inabuse cu ceapa taiata marunt, apoi se potriveste de sare si se adauga verdeata tocata;
- intr-un vas uns cu unt se aseaza un strat de felii de cartof, unul de carne, operatia repetandu-se pana se termina ingredientele, ultimul strat fiind de cartofi;
- se toarna deasupra smantana batuta cu ouale si un praf de sare si se da la cupto pentru 25 de minute;
- rosiile se oparesc, se decojesc, se dau pe razatoare si se pun la fiert cu putin uli, cimbru, coriandru, sare si piper dupa gust, lasandu-se pe foc pana scade sosul;
- musacaua se aduce la masa cu sos de rosii peste.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare



Fii primul care comenteaza asta.