Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Muschi tocat ca la Galati

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-08-30


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Muschi tocat ca la Galati

Rulada de carne tocata cu ou, un aperitiv pe cat de interesant ca si aspect, pe atat de gustos.

Ingrediente

  • 400 g de carne de vita fara os;
  • 250 g de carne de porc fara os;
  • 2 oua;
  • 50 g de paine;
  • 80 g de untura;
  • 40 g de verdeata;
  • 25 g de sare;
  • 5 g de piper.

Mod de Preparare Muschi tocat ca la Galati

  • carnea de vita si de porc se taie in bucati si se trece prin masina de tocat cu sita deasa;
  • painea se inmoaie, ouale se fierb tari, iar verdeata se toaca;
  • carnea tocata se amesteca cu painea inmuiata, piperul si verdeata, pana se obtine o pasta;
  • aceasta pasta se ruleaza, iar in mijlocul ruloului se pun ouale;
  • se aseaza intr-o tava cu untura si se pune la copt.

+ adauga comentariu pentru Muschi tocat ca la Galati COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania