Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Omleta cu ciuperci, cascaval si slanina

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2015-10-25
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Omleta cu ciuperci, cascaval si slanina

Omleta ardeleneasca cu ciuperci, cascaval si slanina, presarata cu verdeata.

Ingrediente

  • 4 oua;
  • 500 g de ciuperci;
  • 50 g de slanina afumata;
  • 200 ml de lapte;
  • 250 g de cascaval;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Omleta cu ciuperci, cascaval si slanina

  • ciupercile se curata, se spala si se pun sa se opareasca intr-o oala cu apa clocotita si putina sare; dupa ce s-au racit, se toaca marunt;
  • intr-o tigaie, se pune slanina taiata in bucatele mici, se adauga ceapa curatata, spalata si tocata marunt, apoi ciupercile; se calesc cateva minute, apoi se ia tigaia de pe foc, iar compozitia se pune intr-un castron;
  • ouale se bat spuma, se toarna laptele, se sareaza si se pipereaza, apoi se amesteca bine;
  • compozitia obtinuta se toarna peste ciuperci, se presara cu cascaval ras si se da la cuptor timp de 20 de minute, la foc potrivit;
  • cand e gata, se serveste presarata cu verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Omleta cu ciuperci, cascaval si slanina COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania