7,297 oferte
3,178 obiective

Alege un Judet

Obiective

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Camionul lui Mos Craciun

Camionul lui Mos Craciun

O prajitura fantezie din chec bicolor, cu bomboane si jeleuri colorate, pe un pat de frisca alba ca zapada, de mare efect pe masa de Craciun. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)
10.0/10 din 1 vot

Pamantule, la multi ani!

Pamantule, la multi ani!

In 1970 un senator american, pe numele sau Gaylor Nelson, a initiat o actiune de responsabilizare a cetatenilor in protectia mediului, cu scopul de a starni in politicieni interesul fata de mediul inconjurator. Rezultatul il putem vedea si in prezent, pentru ca Ziua Pamantului este sarbatorita in toata lumea, reunind oamenii pentru a realiza actiuni cu efect pozitiv asupra Pamantului.

Maine e 22 aprilie, o alta zi a Pamantului, o alta ocazie pentru a lupta impotriva poluarii si problemelor climaterice, “un miliard de actiuni verzi” intreprinse la nivel personal, organizational si corporatist pentru construirea unui stil de viata asa cum se cuvine.Cu aceasta ocazie, Administratia Biosferei Delta Dunarii va lansa “Ghidul vizitatorului pentru Rezervatia Biosferei Delta Dunarii”. Cartea ofera informatii despre patrimoniul natural, cultural si istoric al rezervatiei, aspecte legale cu referire la activitati turistice si de agrement practicate in zona, dorind sa informeze si sa-i educe pe toti cei care exploreaza aceste meleaguri, dar si sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste necesitatea conservarii naturii. Si ca sa vedeti ca lumea nu ramane deloc indiferenta la astfel de initiative, trebuie sa stiti ca elevi de la scolile de aici, au participat la ateliere de lucru cu activitati diverse, adaptate pe grupe de varsta: s-au colorat si completat fise, iar cele mai reusite desene dedicate evenimentului de sarbatorire a planetei, au fost premiate.

Si daca vrei si tu sa te implici, sa stii ca maine ai ocazia. Cum? Poti lasa masina acasa, planta un copac sau mai multi, in functie de pasiunea agricola care te cuprinde, curata natura de resturile lasate de cei fara mila, sau aduna cat mai multi prieteni in jurul ideilor tale de a pastra natura vesnic tanara si ferice.

Diana Petrut

Etichete: Ziua Pamantului Rezervatia Biosferei Delta Dunarii

"Pamantule, la multi ani!" citeste si:
+ adauga comentariu pentru Pamantule, la multi ani! COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Cazare Romania