Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Papara ca la Galati

Reteta adaugata de catre monica in data de 2015-09-30
4.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Papara ca la Galati

Papara din franzela, cu smantana, branza si unt.

Ingrediente

  • 250 g de paine (franzela);
  • 300 ml de lapte;
  • 3-4 oua;
  • 200 g de telemea sau branza de burduf;
  • 100 g de unt;
  • 250 g de smantana.

Mod de Preparare Papara ca la Galati

  • se taie franzela (de preferinta, mai veche de o zi, astfel incat sa poata fi taiata si inmuiata mai usor) in felii de 1 cm grosime, care se pun intr-un vas larg;
  • telemeaua se da pe razatoarea mare sau se taie in felii subtiri;
  • ouale se bat cu laptele si amestecul obtinut se toarna peste feliile de paine; dupa ce franzela a absorbit lichidul, se aseaza feliile intr-un vas termorezistent, intercalandu-le cu smantana, felioare de branza si de unt; stratul de deasupra trebuie sa fie branza, unt si smantana;
  • se introduce vasul in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, pentru 20-25 de minute; cand preparatul s-a rumenit, se scoate vasul si se lasa sa se raceasca pentru 10 minute, apoi se portioneaza papara.

Mod de servire

Se serveste calda.

+ adauga comentariu pentru Papara ca la Galati COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania