Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Papricas ardelenesc de pui

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-02-28
10.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Papricas ardelenesc de pui

Papricasul ardelenesc de pui cu smantana si patrunjel verde se fierbe domol la cuptor si se mananca incetisor, ca sa iti priasca.

Ingrediente

  • 1 pui;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 250 g de smantana;
  • 1 ceapa;
  • 1 lingura de faina;
  • 1 lingura de untura (sau ulei);
  • boia, sare, piper.

Mod de Preparare Papricas ardelenesc de pui

  • puiul se taie in bucati si se spala;
  • patrunjelul se toaca;
  • ceapa se taie si se pune la prajit in untura (sau ulei), iar cand devine albicioasa se presara boia si jumatate din patrunjelul tocat;
  • se adauga puiul si se lasa sa se inabuse sub capac aproximativ 20 de minute; se toarna apa fierbinte peste carne, cat sa o acopere, se sareaza si se pipereaza;
  • cand e fiarta carnea, se face un sos din faina cu apa si se toarna peste carne, apoi se mai lasa sa dea in doua-trei clocote;
  • inainte de a se lua de pe foc, se toarna smantana si se presara restul de patrunjel, amestecandu-se usor.

Mod de servire

Se serveste cu mamaliguta calda si branza proaspata.

+ adauga comentariu pentru Papricas ardelenesc de pui COMENTARII (1):

fb_avatar
Alexandru

Foarte bun acest fel de mancare... Te lingi pe degete la propriu :) Felicitari celor ce s-au gandit sa introduca si aceasta sectiune in cadrul site-ului pentru ca este foarte utila si foarte "delicioasa"



Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania