7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Musaca de Post

Musaca de Post

Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Pasare cu ghiveciul gradinaritei

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-05-29
6.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pasare cu ghiveciul gradinaritei

Carne de pasare intr-un delicios ghiveci de legume, fiert in vin si servit cu verdeata tocata.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de pasare;
  • 125 g de ceapa;
  • 250 g de morcovi;
  • 250 g de cartofi;
  • 150 g de mazare;
  • 150 g de fasole verde;
  • 150 g de dovlecei;
  • 125 g de ardei gras;
  • 125 g de telina;
  • 250 g de rosii;
  • 200 g de bame;
  • 100 g de unt;
  • 50 g de bulion pasta;
  • 50 ml de vin;
  • 50 ml de supa de oase;
  • 50 g de verdeata;
  • 50 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Pasare cu ghiveciul gradinaritei

  • carnea de pasare se curata, se spala bine, se taie in portii, se scurge de apa, se sareaza si se prajeste intr-o cratita, in jumatate din cantitatea de unt, apoi se scoate intr-un vas;
  • in grasimea ramasa se caleste ceapa tocata marunt, se stinge cu bulion si supa de oase, apoi se adauga peste carne si se fierb impreuna timp de 45 de minute;
  • morcovii, cartofii si telina se taie cercuri, se calesc in restul de grasime si se adauga si ele peste carne;
  • cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga dovleceii, fasolea, ardeii grasi, mazarea si bamele; se sareaza si se pipereaza, dupa gust;
  • dupa ce au fiert, se pun vinul si rosiile si se introduc la cuptor, pentru 20 de minute;
  • se serveste cu verdeata tocata marunt.

+ adauga comentariu pentru Pasare cu ghiveciul gradinaritei COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania