
Musaca de Post
Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Pasare cu ghiveciul gradinaritei
Carne de pasare intr-un delicios ghiveci de legume, fiert in vin si servit cu verdeata tocata.
Ingrediente
- 1 kg de carne de pasare;
- 125 g de ceapa;
- 250 g de morcovi;
- 250 g de cartofi;
- 150 g de mazare;
- 150 g de fasole verde;
- 150 g de dovlecei;
- 125 g de ardei gras;
- 125 g de telina;
- 250 g de rosii;
- 200 g de bame;
- 100 g de unt;
- 50 g de bulion pasta;
- 50 ml de vin;
- 50 ml de supa de oase;
- 50 g de verdeata;
- 50 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Pasare cu ghiveciul gradinaritei
- carnea de pasare se curata, se spala bine, se taie in portii, se scurge de apa, se sareaza si se prajeste intr-o cratita, in jumatate din cantitatea de unt, apoi se scoate intr-un vas;
- in grasimea ramasa se caleste ceapa tocata marunt, se stinge cu bulion si supa de oase, apoi se adauga peste carne si se fierb impreuna timp de 45 de minute;
- morcovii, cartofii si telina se taie cercuri, se calesc in restul de grasime si se adauga si ele peste carne;
- cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga dovleceii, fasolea, ardeii grasi, mazarea si bamele; se sareaza si se pipereaza, dupa gust;
- dupa ce au fiert, se pun vinul si rosiile si se introduc la cuptor, pentru 20 de minute;
- se serveste cu verdeata tocata marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.