Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Pasare cu ghiveciul gradinaritei

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-05-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pasare cu ghiveciul gradinaritei

Carne de pasare intr-un delicios ghiveci de legume, fiert in vin si servit cu verdeata tocata.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de pasare;
  • 125 g de ceapa;
  • 250 g de morcovi;
  • 250 g de cartofi;
  • 150 g de mazare;
  • 150 g de fasole verde;
  • 150 g de dovlecei;
  • 125 g de ardei gras;
  • 125 g de telina;
  • 250 g de rosii;
  • 200 g de bame;
  • 100 g de unt;
  • 50 g de bulion pasta;
  • 50 ml de vin;
  • 50 ml de supa de oase;
  • 50 g de verdeata;
  • 50 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Pasare cu ghiveciul gradinaritei

  • carnea de pasare se curata, se spala bine, se taie in portii, se scurge de apa, se sareaza si se prajeste intr-o cratita, in jumatate din cantitatea de unt, apoi se scoate intr-un vas;
  • in grasimea ramasa se caleste ceapa tocata marunt, se stinge cu bulion si supa de oase, apoi se adauga peste carne si se fierb impreuna timp de 45 de minute;
  • morcovii, cartofii si telina se taie cercuri, se calesc in restul de grasime si se adauga si ele peste carne;
  • cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga dovleceii, fasolea, ardeii grasi, mazarea si bamele; se sareaza si se pipereaza, dupa gust;
  • dupa ce au fiert, se pun vinul si rosiile si se introduc la cuptor, pentru 20 de minute;
  • se serveste cu verdeata tocata marunt.

+ adauga comentariu pentru Pasare cu ghiveciul gradinaritei COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania