Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pasca bucovineana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-12
8.0/10 din 10 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pasca bucovineana

Se face in Joia Mare si e considerata painea cea mai aleasa a anului.

Ingrediente

  • 10 oua;
  • 1 lingura de drojdie;
  • coaja de lamaie;
  • faina cat sa iasa un aluat de impletit;
  • 1 pahar de zahar;
  • sare;
  • 1 pahar de lapte;
  • unt de uns.

Mod de Preparare Pasca bucovineana

  • faina se tine peste noapte in spatele cuptorului, sa fie calda;
  • se face un aluat cu lapte, drojdie, ou, putina faina, se lasa sa creasca;
  • se amesteca toate, se plamadeste aluatul;
  • se impletesc in doua sau in trei suvite nu prea groase si se potrivesc in cratita unsa cu unt, ca la o invartita;
  • pe mijloc se formeaza o cruce;
  • se lasa la loc caldut, sa creasca, apoi se unge cu unt si se da la cuptor incins, pe foc mic, pana se rumeneste.

Mod de servire

Se serveste cu vin alb.

+ adauga comentariu pentru Pasca bucovineana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania