Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pilaf in aluat

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-10
9.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pilaf in aluat

Un preparat inedit - pilaf in aluat, copt ca o turta in cuptor.

Ingrediente

  • 500-600 g de carne de pasare (cu os);
  • 1 ceapa;
  • 300-400 g de zarzavat de supa;
  • 250 g de orez;
  • 200 g de faina;
  • 100 ml de ulei;
  • 25-50 g de unt;
  • piper boabe si macinat;
  • sare.

Mod de Preparare Pilaf in aluat

  • carnea se taie in bucati si se pune la fiert impreuna cu zarzavatul, ceapa, piperul boabe si sare;
  • din faina, ulei si un praf de sare se prepara un aluat, care se da la rece;
  • cand carnea este bine fiarta, se scoate din supa, se curata de pe oase si se pune deoparte;
  • supa se strecoara, in ea se pune orezul si se da la fiert;
  • dupa ce orezul s-a umflat si s-a inmuiat, se adauga carnea, putin piper macinat si untul;
  • aluatul preparat se intinde intr-o tava (de preferinte rotunda) unsa si presarata cu faina, astfel incat marginile sa fie suficiente pentru a imbraca pilaful turnat si asezat uniform;
  • dupa ce capatele foii se impaturesc deasupra, se introduce tava la cuptor.

+ adauga comentariu pentru Pilaf in aluat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania