Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pasta de branza cu chimen

Reteta adaugata de catre monica in data de 2015-09-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pasta de branza cu chimen

Pasta de branza cu chimen, in trei combinatii diferite: cu marar, cu ceapa verde si cu boia.

Ingrediente

  • 300-400 g de telemea sau cas de oaie;
  • 3 linguri de smantana;
  • 1/2 lingurita de seminte de chimen macinate;
  • 1 ceapa mica;
  • 2-3 fire de ceapa verde;
  • 1 legatura mica de marar;
  • 1 lingurita de boia;
  • sare.

Mod de Preparare Pasta de branza cu chimen

  • ceapa se curata si se da pe razatoarea mica; la fel si branza;
  • ceapa verde si mararul se toaca marunt;
  • se amesteca apoi branza cu smantana, ceapa rasa, chimenul si sare dupa gust;
  • dupa ce s-a omogenizat compozitia, se imparte in trei: o parte se amesteca cu mararul, o parte cu ceapa verde si o parte cu boia;
  • cu aceste trei paste se ung fie felii de paine prajita, fie felii de castraveti, rosii, ardei.

+ adauga comentariu pentru Pasta de branza cu chimen COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania