Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Pasta de pasare ca la Hunedoara

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-04
7.3/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pasta de pasare ca la Hunedoara

Paste din piept de pasare cu unt si rom.

Ingrediente

  • 700 g de piept de pasare;
  • 300 g de unt;
  • 25 ml de rom;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pasta de pasare ca la Hunedoara

  • pieptul de pui se fierbe bine in apa cu sare, apoi se dezoseaza si se da prin masina de tocat;
  • se amesteca cu untul, romul si condimentele.

Mod de servire

Se serveste sub forma de tartine, care se decoreaza cu rosii si salata verde.

+ adauga comentariu pentru Pasta de pasare ca la Hunedoara COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania