Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pasta din branza de vaci

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-05-08
9.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pasta din branza de vaci

Pasta din branza de vaci cu ceapa, maioneza si boia.

Ingrediente

  • 300 g de branza de vaci;
  • 1 ceapa de marime mijlocie;
  • 1 ou;
  • ulei;
  • boia;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pasta din branza de vaci

  • din ou se prepara o maioneza obisnuita;
  • branza de vaci se framanta bine si se amesteca cu maioneza, adaugandu-se boiaua, sarea si piperul dupa gust;
  • dupa ce se omogenizeaza, se incorporeaza ceapa rasa si se amesteca totul bine.

+ adauga comentariu pentru Pasta din branza de vaci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania