Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pastrav cu sos de unt si verdeata

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2013-12-26
6.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pastrav cu sos de unt si verdeata

File de pastrav prajit, cu sos de unt, lamaie si verdeata.

Ingrediente

  • 1 pastrav;
  • 2 linguri de faina;
  • 2 linguri de unt;
  • 1 lamaie;
  • o legatura de patrunjel;
  • sare.

Mod de Preparare Pastrav cu sos de unt si verdeata

  • pastravul se curata, se spala, se taie pe jumatate in lungime si se dezoseaza;
  • se trec apoi bucatile de peste prin faina amestecata cu un praf de sare si se prajesc in ulei incins;
  • cand sunt gata, se scot pe o farfurie si se acopera, ca sa ramana calde;
  • in untul in care s-a prajit pestele, se adauga zeama de lamaie strecurata si patrunjelul tocat; sosul se fierbe timp de 2-3 minute si se toarna apoi peste pastravul prajit.

+ adauga comentariu pentru Pastrav cu sos de unt si verdeata COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania