
Clatite cu pasta de peste ca la Braila
Un preparat interesant: clatite cu pasta de peste si stafide. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Monumentul funerar al generalului Alexander Wasiliewich GelhardGalati
- Salina Ocnele MariValcea
- Biserica de lemn Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din SalcutaBistrita-Nasaud
- Rezervatia Naturala Balta Teiva VisinaIasi
Articole recente
Bilete de Avion
Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2013-10-31
1 vot
din ![]() |
Descriere Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne
Paste cu carne in sos de rosii, cu rulouri de vinete cu smantana si cascaval ras, la cuptor.
Ingrediente
- 1 vanata;
- 250 g de paste;
- 400 g de carne tocata;
- 3 rosii;
- 100 g de cascaval;
- 5 lingurite de smantana;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne
- vanata se spala, se taie felii pe lungime, se sareaza si se lasa putin sa se scurga;
- se pune apoi pe fiecare felie cate o lingurita de smantana cu un praf de piper si sare, se ruleaza si se prajesc rulourile in putin ulei, numai cat sa se inmoaie;
- pastele se fierb in apa cu sare, dupa care se rastoarna intr-o strecuratoare, se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga;
- carnea tocata se prajeste in ulei incins, iar dupa ce si-a schimbat culoarea se adauga rosiile decojite si tocate, se potriveste gustul de sare si piper si sa da tigaia deoparte;
- compozitia de carne se amesteca cu pastele, se aseaza totul intr-un vas, peste se pun rulourile de vinete si se presara cascaval ras, dandu-se totul la cuptor pentru 2-25 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.