Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2013-10-31
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne

Paste cu carne in sos de rosii, cu rulouri de vinete cu smantana si cascaval ras, la cuptor.

Ingrediente

  • 1 vanata;
  • 250 g de paste;
  • 400 g de carne tocata;
  • 3 rosii;
  • 100 g de cascaval;
  • 5 lingurite de smantana;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne

  • vanata se spala, se taie felii pe lungime, se sareaza si se lasa putin sa se scurga;
  • se pune apoi pe fiecare felie cate o lingurita de smantana cu un praf de piper si sare, se ruleaza si se prajesc rulourile in putin ulei, numai cat sa se inmoaie;
  • pastele se fierb in apa cu sare, dupa care se rastoarna intr-o strecuratoare, se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga;
  • carnea tocata se prajeste in ulei incins, iar dupa ce si-a schimbat culoarea se adauga rosiile decojite si tocate, se potriveste gustul de sare si piper si sa da tigaia deoparte;
  • compozitia de carne se amesteca cu pastele, se aseaza totul intr-un vas, peste se pun rulourile de vinete si se presara cascaval ras, dandu-se totul la cuptor pentru 2-25 de minute.

+ adauga comentariu pentru Rulouri de vinete cu garnitura de paste cu carne COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania