Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pateu ardelenesc de ficat

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-12-30
9.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pateu ardelenesc de ficat

Pateu din ficat, carne si organe de porc, cu ciuperci, vin si rom.

Ingrediente

  • 600 g de ficat de porc;
  • 150 g de slanina;
  • 150 g de carne de porc;
  • 150 g de creier;
  • 40 g de ciuperci;
  • 2 oua;
  • 20 ml de vin;
  • 20 ml de rom;
  • 30 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Pateu ardelenesc de ficat

  • ficatul, slanina, creierul si carnea de porc se curata, se spala si se fierb separat (fiecare in alt vas) in apa cu sare;
  • se trec apoi prin masina de tocat cu sita fina;
  • ciupercile se spala, se taie felioare, se fierb si se trec prin sita;
  • pasta de carne si organe se amesteca cu ciupercile, sarea, piperul, ouale, romul, vinul si zeama in care au fiert ciupercile.

+ adauga comentariu pentru Pateu ardelenesc de ficat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania