7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Zalatina de toporasi

Zalatina de toporasi

Sa iei 60 dramuri toporasi, numai frunzele de la floare, si le oparesti c-o litra de apa clocotita si o lasi pana se limpezeste; apoi torni apa aceea peste 40 dramuri zahar, pui si zama de la doua ala ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Perisoare de miel cu sos de lamaie

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-05-08
6.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Perisoare de miel cu sos de lamaie

Perisoare din carne de miel cu ceapa, usturoi si patrunjel verde, in sos de lamaie.

Ingrediente

  • 600 g de carne de miel tocata;
  • 50 g de orez;
  • 1 ceapa;
  • 2 catei de usturoi;
  • 3 oua;
  • 1/2 legatura de patrunjel verde;
  • 1 lamaie;
  • 500 ml de supa de legume;
  • 25 g de unt;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Perisoare de miel cu sos de lamaie

  • orezul se fierbe timp de 10 minute in apa cu sare, apoi se scurge;
  • dupa ce se raceste, se pune intr-un castron, impreuna cu carnea, ceapa tocata marunt, usturoiul zdrobit si patrunjelul taiat fin;
  • se incorporeaza un albus de ou, se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine; din compozitia rezultata, se modeleaza perisoare potrivit de mari;
  • supa de legume se pune pe foc, intr-o oala cu peretii largi; se adauga untul si se introduc perisoarele, care se lasa sa fiarba, la foc mic, timp de 20 de minute; cand sunt gata, se scot cu spumiera, iar zeama se pastreaza;
  • separat, se bat 2 galbenusuri de ou cu zeama de lamaie, dupa care se dilueaza cu zeama in care au fiert perisoarele;
  • compozitia se incalzeste pana incepe sa fiarba, apoi se toarna peste perisoare si se serveste imediat.

+ adauga comentariu pentru Perisoare de miel cu sos de lamaie COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania