Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Peste cu cartofi si gogosari

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-10-31


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Peste cu cartofi si gogosari

Peste cu cartofi, gogosari, rosii, sunca afumata si usturoi, stropit cu vin si gatit la cuptor.

Ingrediente

  • 700 g de cod;
  • 3 gogosari;
  • 6 cartofi;
  • 3 cepe;
  • 3 catei de usturoi;
  • 3 rosii;
  • 2 felii de sunca afumata;
  • 1 ceasca de vin rosu;
  • 1 legatura de marar;
  • 2 linguri de faina;
  • ulei;
  • 50 g de unt;
  • sare.

Mod de Preparare Peste cu cartofi si gogosari

  • pestele se curata, se spala si se taie bucati, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins;
  • cartofii se curata, se taie rondele si se prajesc, separat, in grasimea ramasa;
  • se calesc ceapa si usturoiul taiat marunt, gogosarii si sunca taiate fasii si rosiile decojite si taiate cubulete;
  • se unge o tava cu unt, se aseaza cartofii, apoi pestele, legumele calite impreuna cu sunca, se toarna vinul deasupra si se da totul la cuptor pentru 20 de minute
  • cand este gata, se presara deasupra mararul tocat fin.

+ adauga comentariu pentru Peste cu cartofi si gogosari COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania