Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Piept de pui cu sos de leurda

Reteta adaugata de catre monica in data de 2014-02-27
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Piept de pui cu sos de leurda

Piept de pui la cuptor cu sos de leurda.

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui;
  • 1 legatura de leurda;
  • 1 ceapa;
  • 250 ml de supa de pasare;
  • 1 lingura de faina;
  • 50 g de unt;
  • 50 ml de vermut;
  • 50 ml de ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Piept de pui cu sos de leurda

  • pieptul de pui se dezoseaza si se curata de piele, apoi se taie in patru bucati, care se ung cu ulei si se frig putin pe gratar;
  • se aseaza apoi intr-o tava unsa cu uleiul ramas, se presara cu putina sare si piper, se stropesc cu putina apa si se dau la cuptorul cald, pentru 15 minute;
  • ceapa se curata, se taie si se caleste in unt topit; se presara faina, se amesteca si se stinge cu vermutul si supa de pasare, fierband sosul obtinut la foc mic si amestecand pana se ingroasa;
  • se sareaza si condimenteaza sosul dupa gust, dupa care se incorporeaza frunzele de leurda, spalate si tocat fin in prealabil;
  • se serveste pieptul de pui impreuna cu sosul cald.

+ adauga comentariu pentru Piept de pui cu sos de leurda COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania