Placinta cu carne
Buna in toate ocaziile, usor de preparat si... repede te-a saturat! ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Rezervatia Naturala Padurea Babadag - CodruTulcea
- Muzeul de Arta Populara Doctor Nicolae MinoviciBucuresti
- Biserica de lemn Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din Runcu SalveiBistrita-Nasaud
- Manastirea CozanceaBotosani
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pilaf de crap
Pilaf de orez cu crap, la cuptor.
Ingrediente
- 600 g de crap;
- 300 g de orez;
- 100 ml de ulei;
- 2 lingurite de bulion;
- 2 cepe;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pilaf de crap
- se curata ceapa, se spala, se toaca marunt, apoi se pune la calit intr-o cratita cu trei linguri de ulei infierbantat;
- orezul se alege, se spala in mai multe ape, se scurge bine si se pune la calit, peste ceapa; se lasa cateva minute, amestecand permanent, ca sa nu se arda, apoi se adauga bulionul, se amesteca si se stinge cu doua cani de apa calduta; se mai lasa cam un sfert de ora sa fiarba, adaugand cate putina apa calda, la nevoie;
- in acest timp, se curata pestele, se spala si se portioneaza;
- cand orezul este fiert, se adauga bucatile de crap, se toarna deasupra o lingura de ulei, se sareaza, se pipereaza, se acopera cu capacul si se introduce la cuptor timp de un sfert de ora, la foc potrivit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.