Bors pescaresc
Despre borsul pescaresc se spune ca tot farmecul sau sta in modul de servire-pestele se scoate pe o farfurie ornata pe margine cu legume din ciorba si se mananca primul, apoi zeama de mujdei de usturo ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Manastirea Alexandru VlahutaVaslui
- Complexul Muzeal Bistrita-NasaudBistrita-Nasaud
- Sectia Dumitru si Alice Rosetti Tescanu - George Enescu a Muzeului National George EnescuBacau
- Monumentul Eroilor Cavaleristi din Primul Razboi Mondial de la OituzBacau
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pilaf de orez cu bureti
O mancare simpla, dar gustoasa, pilaful de orez cu bureti e pe placul intregii familii.
Ingrediente
- 1 kg de bureti;
- 600 g de orez;
- 150 g de ceapa;
- 300 ml de supa;
- 100 g de verdeata;
- 50 g de sare;
- 250 ml de ulei.
Mod de Preparare Pilaf de orez cu bureti
- buretii se curata, se spala de mai multe ori si se taie in bucati;
- ceapa se toaca si se caleste in ulei;
- se adauga orezul spalat si se lasa se sa caleasca putin, dupa care se stinge cu supa;
- se pun si buretii si se lasa sa fiarba bine;
- dupa ce au fiert, se baga la cuptor 10 minute, apoi se serveste cu decor de verdeata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.