7,297 oferte
3,178 obiective

Piscot cu capsune si bezea

Reteta adaugata de catre andreea.ana in data de 2012-07-20
6.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Piscot cu capsune si bezea

Piscot cu capsune si bezea.

Ingrediente

  • 1/2 kg de capsune;
  • 9 oua;
  • 300 g de zahar;
  • 100 g de faina;
  • 100 g de gem de capsune;
  • 1 varf de cutit de bicarbonat.

Mod de Preparare Piscot cu capsune si bezea

  • pentru blat, se bat 5 albusuri spuma, adaugand 100 g de zahar (cate o lingurita) si batand continuu;
  • cand se obtine o spuma tare, se adauga si galbenusurile, amestecand; se presara apoi faina si bicarbonatul si se omogenizeaza compozitia, care se toarna intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si se coace la foc potrivit;
  • dupa ce blatul se raceste, se intinde peste el un strat subtire de gem de capsune si jumatati de fructe;
  • se bat 4 albusuri cu 200 g de zahar, iar spuma obtinuta se intinde peste capsune si se mai da prajitura la cuptor, pana se rumeneste spuma.

+ adauga comentariu pentru Piscot cu capsune si bezea COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania