Chiftele din legume
Chiftelele din legume pot fi atat un aperitiv delicios cat si felul principal alaturi de garnitura sau salata. Daca numarul legumelor alese poate varia, cartoful este ingredientul care nu trebuie sa l ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Telina cu masline
O mancare de post, care se poate servi si calda si rece, ce imbina simplu, dar interesant, doua arome pregnante.
Ingrediente
- 6 teline mici;
- 6 rosii;
- 4 cepe;
- 100 g de masline negre;
- 1 legatura de marar;
- 150 ml de ulei;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Telina cu masline
- telina se curata de coaja si se taie felii rotunde, groase de un deget;
- ceapa se toaca;
- se pun impreuna la prajit in ulei, pe foc mic;
- rosiile se taie cubulete si, cand telina s-a muiat putin, se adauga in oala, impreuna cu o cana de apa si putin piper, lasandu-se apoi sa fiarba inabusit o jumatate de ora;
- mararul si patrunjelul se toaca;
- cand mancarea e aproape gata, se adauga maslinele si se mai lasa 5 minute, apoi se potriveste de sare;
- se serveste cu verdeata presarata deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.