Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Piure de urzici cu hrean

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-06
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Piure de urzici cu hrean

Mancare de urzici si hrean ras, o combinatie reusita care merita incercata.

Ingrediente

  • 4 kg de urzici;
  • 200 g de faina;
  • 200 ml de ulei;
  • 300 g de hrean;
  • 150 g de ceapa;
  • 50 g de sare.

Mod de Preparare Piure de urzici cu hrean

  • urzicile se curata, se spala in mai multe ape, se oparesc in apa clocotita, se scurg si se toaca cu un satar de lemn;
  • ceapa se taie marunt;
  • faina si ceapa se calesc in ulei incins, apoi se adauga urzicile;
  • se pune o parte din zeama in care au fiert urzicile si se mai lasa sa fiarba bine pana cand scade;
  • hreanul se curata si se trece prin razatoare;
  • la masa se serveste cu hreanul deasupra urzicilor sau separat.

+ adauga comentariu pentru Piure de urzici cu hrean COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania