Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Polonice oltenesti

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-09
8.2/10 din 6 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Polonice oltenesti

Bilute din pasta de ou fiert, cascaval si carne de carnat prajit, imbracate in verdeata si ardei rosu si servite in foi de ceapa.

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie mare;
  • 2 oua;
  • 250 g de cascaval;
  • 350 g de carnati;
  • 1/2 ardei gras rosu;
  • 1 legatura de patrunjel verde.

Mod de Preparare Polonice oltenesti

  • ouale se fierb si se dau prin razatoarea mica;
  • cascavalul se da si el prin razatoare, apoi se amesteca cu ouale si se framanta ca o pasta;
  • carnatii se prajesc, apoi se taie pe mijloc si se scoate carnea din ei;
  • din pasta de ou si cascaval se fac niste bilute rotunde, in mijlocul carora se pune putina carne;
  • bilutele se tavalesc apoi printr-o tocatura de verdeata si ardei rosu si se pun la rece;
  • se servesc in polonice de ceapa rosie.

+ adauga comentariu pentru Polonice oltenesti COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania