
Ciorba de potroace
Ciorba de potroace este una dintre cele mai bune ciorbe traditionala Munteniei, maruntaiele de pasare, preferabil pasare de curte, in combinatie cu zeama de varza acra dau ciorbei o savoare de neuitat ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Prune uscate cu orez
O combinatie simpla, dar interesanta, pentru cei care vor sa incerce ceva inedit.
Ingrediente
- 500 g de prune uscate;
- 250 g de orez;
- 1 ceapa;
- ulei.
Mod de Preparare Prune uscate cu orez
- prunele se pun la inmuiat in apa rece, cam 1 ora;
- ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei;
- se adauga orezul si se incinge bine;
- cand orezul si-a schimbat culoarea, se pun prunele;
- se umple cratita cu apa rece si se da la cuptor, pentru aproximativ jumatate de ora.
Mod de servire
Se pot adauga si 1-2 linguri de zahar, daca preferati ca mancarea sa fie mai dulce.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.