Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Scrumbie fripta pe carbuni

Reteta adaugata de catre grigoreana in data de 2016-05-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Scrumbie fripta pe carbuni

Scrumbie facuta pe carbune.

Ingrediente

  • 1 kg de scrumbii;
  • 100 ml de ulei;
  • 1 capatana de usturoi;
  • cimbru;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Scrumbie fripta pe carbuni

  • scrumbiile se curata, se indeparteaza intestinele si urechile, se spala cu apa rece, se lasa sa se usuce, apoi se dau prin sare; dupa un sfert de ora, in care se imbiba cu sarea, se ung cu ulei pe toate partile;
  • se ia o coala de pergament, se unge si ea cu ulei si se infasoara pestele, apoi se pune in spuza ramasa dupa topirea jarului; se coace inabusit timp de un sfert de ora, dupa care se scot, se desface hartia de pergament, iar pestele se curata de cap si de coada;
  • se cresteaza longitudinal, pe spinare, se scoate scheletul, fara a se farama pestele, dupa care se pune pe platou si se condimenteaza;
  • se serveste cu mujdei de usturoi cu cimbru.

+ adauga comentariu pentru Scrumbie fripta pe carbuni COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania