Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Ciorba de potroace ilfoveana

Ciorba de potroace ilfoveana

Ciorba de tacamuri si maruntaie de pasare, dreasa cu galbenusuri de ou si servita cu leustean tocat fin deasupra. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Pui manastiresc

Reteta adaugata de catre admin in data de 2015-10-31
9.1/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pui manastiresc

O friptura numai buna de servit musafirilor, delicioasa si plina de arome care mai de care mai incantatoare pentru simturi.

Ingrediente

  • 1 pui mare;
  • 1 castron de ciuperci de padure;
  • cateva creste de afumatura de purcel;
  • 2 cani cu smantana;
  • 3 cepe;
  • 2-3 oua;
  • 1 cana cu vin dulceag;
  • 3-4 linguri de unt;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • verdeata: patrunjel, frunze de telina, marar, cimbru verde;
  • sare piper, boia, cimbru.

Mod de Preparare Pui manastiresc

  • puiul se taie bucati de friptura, separat spatele osos, capul, gatul, varfurile aripilor, tartita si maruntaiele; acestea se pun la fiert in apa rece, iar carnea ramasa se freaca cu cimbru, piper si boia si se pune la rumenit in unt;
  • cand s-a rumenit, friptura se stinge cu supa fierbinte si se da la cuptor, la foc mic, sa se patrunda;
  • ceapa se toaca si se pune la calit in unt, cateva secunde;
  • afumatura se taie felioare si se rastoarna peste ceapa;
  • ciupercile se taie tot felioare, se amesteca cu afumatura si ceapa si se lasa sa sfaraie putin, apoi se sting cu vin si supa;
  • se adauga apoi carnea fiarta, scoasa de pe oase si tocata marunt, plus usturoiul;
  • toata compozitia se pune peste friptura din cuptor, iar deasupra se toarna si 1 cana de smantana; se lasa la cuptor inca jumatate de ora, dupa primul clocot;
  • ouale se bat cu 1 cana de smantana, iar verdeata se toaca;
  • cand friptura e gata, se adauga sare, se drege cu ouale cu smantana si se presara verdeata.

Mod de servire

Se serveste cu mamaliga.

+ adauga comentariu pentru Pui manastiresc COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania