Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pui umplut cu ardei copt

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-18
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pui umplut cu ardei copt

Rulouri de pui umplute cu carne tocata si sunculita afumata, cu garnitura de ardei copti.

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui;
  • 1 kg de ardei capia rosu;
  • 100 g de sunculita afumata;
  • 100 g de carne tocata;
  • 1 l de supa de legume;
  • otet;
  • rozmarin;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pui umplut cu ardei copt

  • ardeii se spala, se usuca si se coc pe aragaz;
  • carnea de pui se bate cu ciocanul de snitele;
  • 2 dintre ardeii copti se taie marunt, impreuna cu sunculita afumata, apoi se amesteca cu carnea tocata, sare si piper dupa gust;
  • pe fiecare bucata de carne de pui se aseaza umplutura de ardei si carne tocata, se ruleaza si se leaga cu ata;
  • rulourile se pun intr-o tava cu ulei, se presara cu sare, piper si rozmarin, dupa care se toarna supa de legume si se da la cuptor pentru 35-40 de minute;
  • ardeii ramasi se taie felii si se amesteca cu ulei, otet, sare si piper dupa gust;
  • dupa ce rulourile s-au copt, se lasa sa se raceasca, se desfac atele si se taie felii, apoi se aseaza pe un platou, alaturi sau peste garnitura de ardei copti.

+ adauga comentariu pentru Pui umplut cu ardei copt COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania