
Budinca de vin
15 dramuri unt pui intr-o tigaie sa se infierbinte si pui de la patru franzele posmag intr-insul ca sa se umfle; apoi pui 100 dramuri vin alb sa fearba amestecandu-l, si apoi il lasa sa se racoreasca; ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Pulpa de berbec cu sos vanatoresc
O friptura deosebita, de gatit musafirilor.
Ingrediente
- 1, 2 kg de pulpa de berbec cu os;
- 125 g de ceapa;
- 125 g de morcovi;
- 100 g de untura;
- 125 g de faina;
- 25 ml de otet;
- 125 g de smantana;
- 12 g de usturoi;
- 25 g de zahar;
- 25 g de mustar;
- cateva foi de dafin;
- 25 g de sare.
Mod de Preparare Pulpa de berbec cu sos vanatoresc
- usturoiul se curata, ceapa si morcovii se taie felii;
- pulpa se impaneaza cu catei de usturoi, se sareaza si se prajeste intr-un vas; se scoate apoi pe o farfurie;
- in untura ramasa se caleste faina, apoi ceapa si morcovii;
- se sting cu mustar, otet si apa calda;
- se potriveste de sare si se pune carnea prajita, cu care se mai fierbe cca. 1 ora;
- sosul se strecoara, se introduc foile de dafin, zaharul si smantana si se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Mod de servire
Se serveste cu garnitura de macaroane.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.